35 miljardin euron markkina
Kurssit ja tuotteet

Kurssit ja tuotteet

Nyt voit valita itsellesi parhaiten sopivan tuotteen. Sisältö on luotu markkinoille pyrkivän tai siellä jo olevan yrityksen näkökulmasta mahdollisimman selkeäksi ja ymmärrettäväksi. Kursseilla sukelletaan pala palalta syvemmälle ja oppiminen on suoraan sidottu tehtävillä oman yrityksesi arkeen.

Lopputuloksena tavoitellaan parasta mahdollista tarjousta, jolla kilpailutuksia voidaan voittaa ja sitä kautta kasvattaa yrityksen myyntiä

Jos et ole varma mikä kokonaisuus palvelisi omaa tarvettasi parhaiten, olethan ystävällisesti yhteydessä, niin kerron lisää. Yhteystiedot löydät täältä.


Uteliaalle ja/tai vasta-alkajalle

Ilmainen johdanto antaa sinulle oivallisen yleiskatsauksen markkinasta, jonka perusteella voit paremmin arvioida oman yrityksesi mahdollisuuksia. Tehtävät syventävät ymmärrystäsi ja tarjoan kaupan päälle vielä ilmaisen sparrauspuhelun, jotta mahdolliset kysymyksesi saavat vastauksensa.


Vasta-alkajalle

Julkisten Hankintojen Perusteet on suunniteltu vasta-alkajalle. Kurssi avaa hankintojen maailmaa nollatasolta alkaen. Kurssi on interaktiivinen kokonaisuus, jossa kerron ja näytän videoilla tärkeimpiä asioita, joiden kautta pääset alkuun. Asiat on koottu lisäksi käytännölliseksi työkirjaksi, jota voit hyödyntää opintojen tukena.

Kurssi sisältää lukuisia erilaista tehtäviä, joiden avulla saat sisällön sovellettua oman yrityksesi toimintaan. Kurssi soveltuu kaikille, joilla ei ole yhtään tai on jonkin verran kokemusta julkisista hankinnoista.

Kurssin päätteeksi sinulla on valmiudet osallistua julkisiin hankintoihin itsenäisesti. Kurssin kesto on kiinni omasta tahdistasi, mutta se on suunniteltu 2-3 viikon kokonaisuudeksi. Kurssin lopussa käyn omat tehtäväsi kanssasi lävitse, jotta saat sparrausta ja vastauksia kysymyksiisi.

Kurssi sisältää:

  • 35 videota, joiden avulla johdatan sinut askel kerrallaan pidemmälle
  • 11 tehtävää, jotka on rakennettu siten, että saat teorian vietyä suoraan oman yhtiösi toimintaan ja arkeen
  • Tehtävädokumentin, jonne saat koottua kaikki kurssin aikaiset kysymyksesi, pohdintasi, ideasi ja tuotoksesi
  • Työkirjan, jonka avulla voit lukea kurssin sisältöä perinteisellä tyylillä jos kaipaat opiskeluun vaihtelua
  • Tarjouslaskurin, jonka avulla voit analysoida oman tarjouksesi hinnoittelua
  • Palautepuhelun, jossa käymme läpi tehtävävastauksesi ja varmistan, että olet saanut riittävän ymmärryksen eri aihealueista itsenäistä myyntiä varten
  • Lopputuotoksena oman tarjousten datapankin menestyksekästä myyntiä tukemaan
  • Minun tukeni koko matkan ajalle

Nyt kurssin työkirja saatavilla myös erikseen

HUOM! Nyt saatavilla myös pelkkä työkirja ilman kurssia. Nappaa omasi täältä


Kokeneemmalle tai tavoitteelliselle myyntitykille

Henkilökohtainen valmennus. Tämä on sinulle, joka haluat oppia kaiken. Kuuden kuukauden henkilökohtainen valmennus muokataan yksilöllisesti aikatauluihin sopivaksi. Käymme läpi valmennuksen aikana jätettäviä tarjouksia ja analysoimme niiden tuottamia lopputuloksia. Laadimme myös yhdessä tarjouslaskurin, jossa on huomioitu aikaisempien hankintojen tuloksia, jotta tarjouslaskenta olisi tulevissa kisoissa mahdollisimman helppoa ja hinta oikea sekä yrityksen tavoitteiden että hankinnoissa menestymisen kannalta. Annan valmennukselle 12 kuukauden rahat takaisin takuun: jos et voita yhtään julkista hankintaa 12 kuukauden kuluessa valmennuksen päätyttyä (vähintään kymmenen jätettyä tarjousta), saat halutessasi joko rahat takaisin tai lisävalmennusta ja tukea prosessin hiomiseen.

Valmennukseen otetaan enintään kolme osallistujaa kolmen kuukauden välein.

HUOM! Seuraava setti alkaa marraskuussa 2021. Ilmoittautuminen on nyt auki ja päättyy 15.10.2021