Miten päästä alkuun?
Miten päästä alkuun?

Miten päästä alkuun?

Tätä kysymystä ilmeisen moni on pohtinut, niin paljon aiheesta kirjoittamani lyhyt tiivistelmä keräsi kyselyitä lyhyessä ajassa LinkedInissä. Kymmeniä ja taas kymmeniä kopioita lähti liikkeelle, moni kysyikin onko tulossa lisää materiaalia. Vastaus: on tulossa lisää materiaalia ja lisäksi verkkokurssi. Ilmoitan näistä heti kun julkaistavaa on saatu valmiiksi.

Tiivistelmä on edelleen saatavilla, laita minulle viestiä linkkarissa tai ota yhteyttä puhelimella, whatsappilla, tekstarilla, sähköpostilla tai millä tahansa itsellesi parhaiten soveltuvalla tavalla. Varoituksen sanana, savumerkkien osalta osaan vasta alkeet, joten sitä kanavaa en voi valitettavasti suositella. Laitan kirjoituksen loppuun yhteystiedot, jotka löytyvät myös täältä.

Ainut mitä pyydän vastapalveluksena, käythän antamassa palautteen tiivistelmästä sen sisältä löytyvän linkin takana. Kiitos.

Koska luet tätä, olet todennäköisesti jo tekemisissä julkisten hankintojen kanssa tai ne muulla tapaa kiinnostavat. Koronan tuoman myllerryksen myötä moni yhtiö on samassa pohdinnassa parhaillaan. Julkisten hankintojen parissa soisi olevan entistä enemmän yhtiöitä, joten mitä nopeammin saat itsesi menestyksellä mukaan, sitä kauemmas kilpailijasi jäävät ihmettelemään. Tässä saatat tarvita pientä apua ja sitä minä nimenomaisesti olen tarjoamassa sinulle.

Ollaan yhteydessä.

Tavoitat minut: tomi@saless.fi tai 040 199 7171

One comment

  1. Pingback: Vinkkejä yrityksille – Julkiset Hankinnat Haltuun

Comments are closed.