35 miljardin euron markkina
Webinaarit

Webinaarit

Olen kutsunut eri alojen ammattilaisia vieraakseni jakamaan vinkkejään sinulle.

Voit katsoa tallenteet alta (päivittyy sitä mukaa kun webinaarit on pidetty)


Ideakulttuuri – organisaation kyky ideoida on kilpailuetu

Tiesitkö, että idearikkaampi organisaatiokulttuuri motivoi, vahvistaa yhteishenkeä ja auttaa organisaatiota menestymään?

Ideakulttuurin tarkoituksena on osallistaa henkilöstö ideointiin pienistä ja suurista asioista, jotka auttavat organisaatiota kehittymään. Asiantuntijana webinaarissa on Idealouhoksen Petri Määttä.

Tässä webinaarissa keskustelemme mm.:

-mitä on ideakulttuuri?
-miksi ja miten ideakulttuuri auttaa organisaatioita kehittymään?
-mitkä ovat ideakulttuurin elementtejä?
-tuoreita tuloksia ideakulttuurin pilottikyselystä
-vinkkejä ideakulttuurin edistämiseksi


Hailer – ketterää ja tehokasta tiimityötä

Tässä webinaarissa käymme läpi yritysten tyypillisiä haasteita ja keskustelemme Hailerin ominaisuuksista, joilla saat yhtiösi ja tiimisi työskentelyyn tehoa. Asiantuntijana webinaarissa on liiketoiminnan tehostaja Juhani Yli-Karjanmaa.

Hailer koostuu kuudesta pääominaisuudesta, jotka yhdessä tekevät siitä loistavan työkalun mihin tahansa liiketoimintaan:

  • Keskustelut
  • Prosessit
  • Fiidi
  • Kalenteri
  • Käyttäjät ja tiimit
  • Tekniset asiat

Social Selling & asiantuntijabrändäys LinkedInissä

Haluaisitko aktivoitua LinkedInissä, mutta et tiedä miten päästä alkuun?

Ei hätää, apu on tulossa. Tällä kertaa webinaarin aiheenamme on Social Selling ja Asiantuntijabrändäys LinkedInissä.

Mikä parasta, asiantuntijana mukana on loistava ja aina energinen Social selling valmentaja ja yrittäjä Oona Kankkunen, joka tulee kertomaan minkälaisilla askelmerkeillä pääset alkuun ja vauhtiin social sellingin osalta.

Tässä webinaarissa käymme läpi:

📲 Miksi Social Selling on LinkedInissä niin tehokasta
📲 Yleisimmät menestymisen esteet ja miten taklata ne
📲5 askelta sosiaalisen myynnin aloittamiseen
📲Asiantuntijabrändäyksen best practise
📲Vinkit LinkedInin haltuun ottoon


Eläkepommi – uhka vai mahdollisuus?

Konkarit (55+ v työntekijät) omaavat kokemusta ja tietoa laaja-alaisesti. Miten teidän yrityksenne on huomioinut tämän erityisryhmän? Minkälainen suunnitelma teillä on eläkeikää lähestyville työntekijöille? Milloin valmistautuminen pitäisi aloittaa? Mitä kannattaisi tehdä aivan ensimmäisenä?

Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa Nextmilen Antti Harjuoja. Katso webinaari ja sparraile Antin kanssa. Jo pienillä muutoksilla on valtava vaikutus yhtiön toimintaan – puhumattakaan konkareiden kokemasta ja ansaitsemasta arvostuksesta.

”Vaikutukset näkyivät välittömästi projektiin osallistuneiden henkilöiden vieläkin parempana motivaationa, sekä osaamisen siirron suunnittelemisen käynnistymisenä.”

-Päivi Poutanen, CFO, Aquaflow Oy


Referenssit – voittoresepti

Mitäpä jos jatkossa sinun ja myyntitiimisi kalenterit olisivat täynnä laadukkaita tapaamisia, joista on lupa odottaa kauppaa moninkertaisesti verrattuna puuduttavaan kylmäkontaktointiin?

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta? Näin on moni väittänyt, kunnes on tutustunut Petri Fagerströmiin ja käynyt hänen koulutuksensa läpi. Aikaa ja rahaa tämän tehokkaan konseptin oppimiseen ei sinulta mene paljon. Petrin käytännön työssä vuosikausien aikana hioma malli on helppo sisäistää nopeasti.

Petrin on kouluttanut jo yli 5 000 myyntihahmoa! Eikä vain kouluttanut, vaan asiakkaat ovat myös erittäin tyytyväisiä:

“Petrin koulutus maksoi itsensä jo iltapäivällä takaisin”

”Petri on innostava kouluttaja, joka opettaa sinut hyödyntämään referenssit suoraan nerokkaasti. Hänestä välittyy aitous ja vilpitön halu auttaa sinua saamaan enemmän asiakkaita. Iso mies, leveä hymy ja erittäin suuri sydän”

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kuulemaan tästä kaikesta tarkemmin – vieläpä täysin ilmaiseksi.


Tietoturva ja -suoja kuntoon

Vieraana Myyrbase Oy:n toimitusjohtaja Kim Valtonen, joka antaa vinkit pk-yrityksen arkeen.


Julkinen asiakkuus ja laskutus

KTI Laskutus Oy:n vieraana keskustelemassa Markus Iltasen kanssa julkisista hankinnoista ja kuinka pitkät maksuajat voidaan taklata osana julkisen sektorin myyntiä


35 miljardin webinaari – julkiset hankinnat

35 Miljardin Webinaari: Kerron minkälainen markkina julkiset hankinnat on ja miksi sinne on viisasta lähteä mukaan. Kumoan samalla tyypillisimmät harhakäsitykset. Katso tallenne ja päätä itse onko tässä sinun mielestäsi mitään järkeä.